Muhabet sa Brudom: SIBIRSKI TIGAR JE POKORIO SCENU!!!

RAZGOVARAO: ČIKA GAGARA

On je potpuno nova pojava na muzičkoj sceni, uvijek bez dlake na jeziku i prvak tvrde repčuge. Jednim hitom je pokosio kompletnu rep scenu, a „Sibirskog Tigra“ za čiju produkciju je zadužen njegov Pit Bull Cura, pogledalo je nekoliko milijardi ljudi za svega deset dana. Agresivan, težak, nervozan, ljut, beskompromisan, najiskreniji i od ranije poznat policiji. On je Bruda. Zvanično, stihomirklepic.ba je prvi medij za koji je Bruda dao intervju. Jako ga je bilo teško nagovoriti, ali na kraju je pristao na nagovor jednog kriminalca, Brudinog druga, s kojim smo i sami, na neki vrlo čudan način, jako dobri.

SIBIRSKI TIGAR:

GAGARA: Vozdra Bruda legendo. Reci nam za početak, šta se radi ovih dana? Pripremaš li nove pjesme ?

BRUDA: KAKE KUME PJESME, NEAM JA VREMENA ZA TO BA GOSPODARA MI. TRENUTNO ZAVRSHAVAM NEKE BITNE POSLOVE U MAHALI, HODAM PO SUDOVIMA,SROCISTA NA ROCISTE.. RJESHAVAM PROBLEME..SILJIM S RAJOM I TRENIRAM CURU..IDUCE GODINE AKO BOG DA INSHALLAH IDE PRVA BORBA.

GAGARA: Jesi li se nadao da će tvoj single „Sibirski Tigar“ doživjeti ovakav nevjerovatan uspjeh ? Na trendingu si bio u minusu.

BRUDA: A FRAJERA JESI NAPORAN,,BOLI ME BOLAN K**** ZA TRENDING.. TO SAM VEČ REKO. JEDINO STO MOGU REČI SVIM REPERIMA I SATRO MANGUPIMA DA SE PAZE BRUDE, JER NJEGOVO TEK DOLAZI.. MOJE JE DA NASTAVIM ONO STO SU NEKI ZAPOELI A NIKAD NISU ZAVRSILI KONTAS ?

BRUDA SA PRODUCENTOM CUROM

GAGARA: Tvoju muziku često uspoređuju sa DMX-om, Krešom Bengalkom i Enisom Bešlagićem. Ko su zapravo bili tvoji uzori i na šta si se „fur’o“ dok si bio mladji ?

BRUDA: SHTA JA ZNAM…KRISTIJAN GOLUBOVIČ, KNELE, PINKI IZ RANA, KURE, AL KAPONE.. SVE SAM JA TO GLEDO BA JAKI SU DEDEMI.. OD MUZIKE NIKAD U ZIVOTU NISTA NISAM NI POSLUSO OSIM ONIH DEBILA HELEM NEJSE..ALI ONI ME NERVIRAJU.

GAGARA: Znaš li da upravo pričaš sa jednim članom te grupe ?

BRUDA: NEZNAM A I DA TI PRAVO KAZEM BOLI ME K****. VIDIM JA DOSADAN FRAJER KO PROLJEV, MOGO SAM I ZAKLJUCHIT DA SI TI.

GAGARA: Da li planiraš ostvariti neke saradnje sa drugim reperima ili je u planu neki album iduće godine ?

BRUDA: DRUG, NEMAM U PLANU NIŠTA OSIM BORBI.. OVO ŠTO SAM REPO TIGRA ME ZIVOT NATJERO.. UBILI ME SPECIJALCI NA KOTI, NASLI MI 10 GRAMA.. ZAVRSIO NA KUMU, GORE ME SHILI, JA UZO I NAPISO PJESMU KONTAS.. REALNO SAM POKAZO DA SAM NAJ JACI U OVMO DIJELU EVROPE.. SINOC SAM PAO NA KLADIONICI, NEMOJ ME PUNO NERVIRAT IONAKO SAM NERVOZAN

GAGARA: To bi bilo to Bruda. Hvala na odvojenom vremenu i želimo ti puno sreće u nastavku karijere.

BRUDA: CHUVAJ SE KUME 😉

BRUDA U STUDIJU (SA SNIMANJA “SIBIRSKOG TIGRA”)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *