SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: STRAHUJEMO ZA NAŠE ŽIVOTE, NARUŠENA NAM JE RADNA ATMOSFERA!

Poznati sarajevski revolveraš Bruda (od ranije poznat policiji, op. a.) uputio nam je otvorene prijetnje batinama.

Nakon emitovanja jedanaeste epizode popularne emisije “Helem Nejse Rejdio Šou”, Bruda je na svom Facebook profilu objavio videoklip sa sadržajem kojeg prenosimo u cijelosti, u vidu transkripta:

“E SLUŠAJTE VAMO HELEM NEJSE ŠLAGIRANTI. GAGARA, MAGARA, UZDANICA, STIHARA, TOSKARA P**** MATERINE. JAVNO OVOM GOVORIM NAZVALI STE ME DEBILOM U EMISIJI, A SVAKAKO SAM VAM SAMO JEDNU POGREŠNU ČEKO. PRVO I PRVO NISMO OVCE ČUVALI ZAJEDNO, A DRUGO NIJE BRUDA IME I OBRAZ NAŠ’O NA PUTU PA DA VAM PUSTI DA GA PONIŽAVATE. I NEK VAM BUDE JASNO I NEK SVI ZNAJU DA VAS TRAŽIM. A NAĆI ĆU VAS, NE MOŽETE MI SE SAKRIT. JAO ŠTA ĆU VAM RADIT, JAO ŠTA ĆU DA VAM RADIM GOSPODARA MI.”

Zbog straha za sigurnost nas i naših porodica, dužni smo da pozovemo organe javnog reda kao i sve druge nadležne institucije i medije da stanu u našu zaštitu. Ovo je još jedan napad na slobodu govora i integritet ove samoorganizovane omladinske umjetničke trupe. Nadamo se da ćemo dobiti podršku javnosti u teškoj svakodnevnoj borbi protiv lokalnih kabadahija i njihovih poslušnika.

Helem nejse – Konglomerat čija je sfera poslovanja jako široka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *