Ko su HelemNejsovci po Stihomiru Klepiću

Pošto sam u prethodnom postu svrstavao hejtere u kategorije, red je vala i da razvrstam ovu raju koja nas gotivi i sluša, tzv. HelemNejsovce (u komentar napišite koja ste kategorija) 💛💚;

-OGRAISALA RAJA; To su oni najluđi i najtvrdokorniji fanovi. Na dnevnoj bazi okače 15 storija, stalno šalju kako nas slušaju u autu, kući, na odmoru, na mjesecu, u potpunosti nagazili u akšam na mrvu zvanu Helem nejse. Čak prate i stranice TRIES OSAM, izdrži brate itd…
-PRIJEBOLJAŠI; Raja koja nas je prije slušala, dok smo bili Strava Škola ili dok smo bili samo radijska emisija; odnosno dok nismo bili opterećeni. Danas smo im manje-više okej, ali nije im to to.
-STARA GARDA; Ekipa koja nas sluša oduvijek, od samih početaka ali i danas nas slušaju, znaju sve fazone, pamte Bruce još kad su bili samo radijski skečevi, sjećaju se i Pogajbijevih, ali vole naše albume, a Zečija Usnica im je genijalna.
-RODITELJI KOJI NAS MRZE; To je ona ekipa koja nas sluša jer im djeca slušaju, ali inače smo im debili i najradije bi nas izboli šaberom. Ali šta ćeš, kad nas puste – djeca su mirna pa istrpi se sve zbog toga.
-RODITELJI KOJI NAS VOLE; Meni najjača skupina, oni sve rade pod izgovorom da im djeca slušaju nas, a zapravo su najtvrdokorniji Helemnejsovci. Ipak, prave se ludi kao; voli moj malac pa i ja usput, a zapravo mali više voli gledati crtane kakav Helem nejse.
-DJECA; Najznačajnija skupina ali i najmnogobrojnija, na njima svijet ostaje i opstaje. Budućnost nam je neizvjesna čim nas slušaju.
-POLUHELEMNEJSOVCI; Raja koja samo sluša našu muziku, Bruce su im bezveze a za emisiju nisu ni čuli. Ima i onih koji su obrnuto ali vrlo ih je malo.
-BOLJEZNAŠI; Raja koja voli, prati, super im je sve ali žele da budu dio nas, misle da neke stvari znaju bolje. Oni su napravili stranice helemnejse neoficijelni, bruda oficijelni itd, pa se u najboljoj namjeri znaju baš izofirat i samo nam belaja nanijeti jer raja konta da smo to mi… Apelujem da nama puste da radimo to.
-USPUTNA RAJA; Oni koji nekad puste našu pjesmu jer im naleti, okej im je kad su na derneku i pusti se naša pjesma, pogledaju Bruce jednom i dosta im je. Nisu opterećeni i ne prate nas na društvenim mrežama.
-CAŠPIJANERI; raja koja dolazi samo na naše koncerte jer prašimo i jedan smo od najboljih bendova uživo. Oni se sa nama troše na svirkama, daju ga, luduju, ali nas izvan toga ne slušaju i ne prate nešto posebno.

Helem nejse; koja god da ste kategorija, znajte da vas mnogo volimo i da ovo ništa ne bi imalo smisla bez vas.

Želimo vam sve najbolje, ostanite sa nama i u 2020. godini. Očekuje vas najluđa špica ikad, mnogo muzike, koncerata, novih epizoda rejdio šoua, Bruce Brace Brude Brade i mnogo toga novog. Spremamo neka ludila samo za vas. Ako nekad zalutamo i obrukamo se baš, nemojte nam zamjerati, vjerovatno smo to htjeli tako, ali shvatite da smo mi ipak diletanti i klošari. 💛💚

#helemnejsovci #ljubav

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *